0877 28 01 01

Грижа за коса


Балсам за коса EtnaBio, 200 ml

Подходящ за:Всеки тип коса, сухи дължиниОписание:Натурален балсам за коса за омекотяване. Прави косата жизнена. Балсамът съдържа кератин и алантоин, които в съчетание с аргановото масло омекотяват косата и намаляват омазняването. Съдържа екстракт от хамамелис. Подходящ за чувствителен скалп.Начин на..

8,00 лв.

Лосион против въшки, 100 ml

Лосион за коса против въшки е съчетание от субстанции, които имат антипаразитно действие, силни антивирусни и антибактериални свойства. Това е лек срещу паразити, допринася за трайното и качествено отстраняване на досадните гадинки.Въшките не понасят този билков лосион – той не само убива гниди..

10,50 лв.

Шампоаново блокче, 90 g

Натурално шампоаново блокче за ежедневно употреба. Това е напълно естествения начин за почистване на косата. Не съдържат агресивни съставки и подобрители. Разпенва се добре. С употребата му не замърсявате околната среда!Шампоаново блокчеКой каза, че шампоанът задължително трябва да е ..

7,90 лв.

Конопено масло, 180 ml

 Конопено масло      Конопът е маслодайно растение и семената му са един от най-богатите източници на масла на нашата планета. В тях ще открием 80% незаменими мастни киселини, които са отговорни за здравословното и имунното ни състояние, а тази висока кон..

20,00 лв.

Билкова боя за коса - златистомеден цвят, 100 g

Съдържа къна, амла, касия и кафе - нищо друго! За ярък меден цвят и жизнена, здрава коса. Най-добър резултат ще получите при естествено светла и бяла коса. Както и с останалите билкови бои, златистомедената ни боя няма да изсветли косата; резултатът зависи от началния цвят. Върху естествено све..

7,00 лв.

НОВО
Билкова боя за коса - златисторус цвят, 100 g

Билкова боя за коса - златисторус цвят, 100 g

100% натурална билкова боя за естествено красива коса! Съдържа къна и касия за подхранване и оцветяване в златист оттенък и покрива отлично белите коси. Подходяща при естествено светла коса.Билкова боя за подхранена и жизнена коса. Не изсветлява; придава естествен златист оттенък на естествено светл..

7,00 лв.

Билкова боя за коса - кестеняв цвят, 100 g

Боядисайте косата си в топъл кестеняв цвят с помощта на билки и ще запазите естествената ѝ здравина и блясък! 100% растителна, подходяща за хора с алергия към химикали в боите за коса.Можете да смесите къна и индиго сами - ако сте любители на експериментите! А можете да боядисате косата си в домашни..

7,00 лв.

Билкова боя за коса - светлокестеняв цвят, 100 g

100% билки - съдържа индиго, къна, амла, нийм и брингараж.  За топъл светлокестеняв цвят и здрава, жизнена коса.Натурална боя за коса в топъл нюанс, който наши клиенти описват като 'млечен шоколад'. Най-подходяща при естествено руса до светлокестенява коса. Можете да я смесите и с касия за по-с..

7,00 лв.

Натурален балсам за коса, Амла на прах, 100 g

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТААмла е естествен билков прах, извлечен от плода на Emblica Officinalis. Този плод има най-високо съдържание на витамин C в природата и е добре познат в Аюрведа като естествен антиоксидант. Под формата на прах, амла има приложение в естествената грижа за коса и кожа.Съдържание:E..

5,60 лв.

Показани са от 1 до 9 от 13 резултата (2 страници)
Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com