0879 480 041

Био крем дезодорант Just Amazing, 50 ml

  • 14,00 лв.


  • Модел: 2180316
  • Марка: Just Amazing
  • Наличност: В наличност

Just AmazingСЪСТАВ:Био масло от ший*, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут, био етерично масло мей чанг**, био етерично масло кипарис** и натурален витамин Е (токофероли разтворени в слънчогледово масло).* Био сертифицирани съставки** Натурални етерични маслаИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПР...

Just Amazing

СЪСТАВ:

Био масло от ший*, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут, био етерично масло мей чанг**, био етерично масло кипарис** и натурален витамин Е (токофероли разтворени в слънчогледово масло).

* Био сертифицирани съставки

** Натурални етерични масла

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТА:

Био крем дезодорант Just Amazing – 100% натурален. Изключително траен, без алуминиеви частици, веган, без консерванти, втвърдители, сгъстители, емулгатори, восъци и други адитиви. Не блокира изпотяването. Био крем дезодорант Just Amazing е изключително траен, като дори в най-големите горещини и дни с екстремно физическо натоварване. Необходими са най-много две нанасяния, а в ненатоварени и по-хладни дни е достатъчно и едно нанасяне*, като нерядко ефектът му трае около и над 24 часа. Дезодорант, без алуминиеви соли и съответно не блокира изпотяването. 100% натурален, но и наистина ефективен.

Поради факта, че дезодорантът е с изключително опростена формула, без излишни консерванти, втвърдители, сгъстители, емулгатори, восъци и други адитиви, консистенцията и миризмата му могат да се повлияят от температурата на съхранение. При изключително топло време или при трайно излагане на директна слънчева светлина и/или висока температура, е възможно втечняване, което води до частично утаяване на твърдите му съставки.

Начин на употреба:

Тъй като в студено време дезодорантът е по-твърд, за по-лесно нанасяне съветваме след като загребете подходящото количество, да го сложите под мишницата за десетина секунди. От топлината на тялото той веднага омеква и разнасянето му след това става изключително лесно.
За да се намали риска от мазни петна по дрехите, съветваме след нанасянето на дезодоранта под мишниците, да му дадете няколко минути да попие в кожата преди да се облечете, особено когато дрехите са по-прилепнали. Ако все пак някога останат петна, перете на температура над 35°C, защото това е температурата на топене на основната съставка на дезодоранта – био масло от ший.
Поради леко абразивните свойства на хлебната сода, след обезкосмяване на нежната зона под мишниците, съветваме да изчакате няколко часа преди да нанесете дезодоранта, за да се даде шанс на кожата да се успокои и да се избегнат евентуални раздразнения и възпаления.

*Тъй като това е 100% натурален дезодорант е възможно предложеният начин на употреба да доведе до по-добри или по-лоши от очакваните резултати, което е в пряка зависимост от характерния за всеки отделен човек интензитет на изпотяване, физическата активност, и разбира се – от времето. Количеството за нанасяне колкото грахово зърно за всяка подмишница е препоръчително само при по-топло време, като в по-хладни дни или при не особено висока физическа активност, може да нанасяте и значително по-малко.

ВНИМАНИЕ: Преди употреба направете проба за съвместимост с Вашата кожа. Да не се прилага при бременност и кърмене.

Начин на съхранение:

Продуктът не съдържа химични и изкуствени консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com