0877 28 01 01

Грижа за устна хигиена

SALE
СЕТ Усмивка

СЕТ Усмивка

Балсам завенци – паста за зъби  + Вода за уста натуралнаИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТИТЕ:СЕТ Усмивка, съдържа Балсам за венци – паста за зъби и Вода за уста в комбинация, за здравословно поддържане на венците и устната кухина. Спомага за лечение на възпаления, ..

15,00 лв. 17,00 лв.

Вода за уста натурална, 250 ml

Натурална вода за уста Опаковка 250 млЗа ежедневна употреба. Веган продукт, съвместим с хомеопатично лечение. С антибактериално, антисептично  действие.Не съдържа изкуствени аромати и парфюми, парабени, петролни продукти. Разгражда се в естествена среда.Веган продуктСъстав: молекулярно пречисте..

8,00 лв.

Балсам за венци – паста за зъби, 30 ml

Балсам за венци – натурална паста за зъби Опаковка 30 мл Без Флуор!    Изключително подходящ за пушачи!Отлично средство против зъбен камък – предотвратява бъдещото му отлагане, успешно се бори с пародонтит, възстановява белотата на зъбите, помага за лечение на възпаления, почиства зъбите и..

9,00 лв.

Балсам за устни, 5 ml

Балсам за устниОпаковка 5 млИзцяло хидратиращ балсам за устни със силен антимикробен и противовъзпалителен ефект върху кожата. Синергичната комбинация от билки със зехтин и други съставки помагат за възстановяването на тъканите, ускоряват регенерацията и епителизирането на нежната и тънка кожа на ус..

5,50 лв.

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com