0877 28 01 01

Чиста молекула вода

Молекулярно пречистената вода (purified water) особено подходяща за употреба от човека, както и за влагане в козметичен продукт.

виж повече

Козметична рутина

Бъдете хидратирани, осигурете си достатъчно време за сън и се насладете на минутите грижа за себе си!

виж повече

Крем, масло или мехлем

Употребата на козметични продукти прилича на четенето на книги - в 21 век животът ни без тези прекрасни и зареждащи стимули е немислим.

Но да си представим объркването на потребителя, който се опитва да направи информиран избор в океана, наречен пазар на козметични продукти. Искам да ви разкажа за разликата между козметичните масла, мехлеми и кремове.

виж повече

Sun Protect eLek

Слънцезащитните продукти на еЛек са формулирани по съвременна технология, с последно поколение надеждни слънцезащитни филтри, с грижа към кожата и познаване на принципите на оптималната слънцезащита. Техният SPF фактор е тестван и доказан от сертифицирана лаборатория.
Валентина Бевакуа - козметичен технолог


   

виж повече

Bag-a-month

Симпатичната кутийка Bag-a-month

виж повече

Чудесна комбинация от еЛек

27 Май 2020 - Една чудесна комбинация - Слънцезащитен крем за лице и околоочен крем от еЛек, изпитана и представена от Beauty by Alexandrina Прочети ТУКвиж повече

ombyd.com

4 май 2020 - Комбинацията от тези два продукта срещу проблемна кожа е наистина невероятна. Аз ги използвам сутрин и вечер и за по-малко от месец виждам видима разлика. Прочети ТУК

виж повече

infobusiness

Производителят на натурална и билкова козметика „Индралек“ ООД, който стои зад търговската марка „еЛек“, е въвел най-много продукти за седмицата 16-20 септември 2019 г. в електронния каталог БГ Баркод.

виж повече

Човек и добре да живее, .... все старее

От личните впечатление на Ordinary gir 23. 10. 2019 - прочети ТУК
виж повече

Продуктите с марка е Лек се създават от Природата

Продуктите с марка е Лек се създават от Природата 1. 08. 2019 - Прочети ТУК

виж повече
Показани са от 1 до 10 от 24 резултата (3 страници)
Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com