0877 28 01 01

Order

Пазаруването в електронния магазин "е-Лек" е в няколко лесни стъпки.

За да направите своята поръчка Ви препоръчваме да направите регистрация, което впоследствие Ви дава възможност да правите бързо поръчките си, както и да се възползвате от специалните оферти на онлайн магазин "е Лек". Ако предпочитате, поръчка може да направите и без регистрация.

След като разгледате съответния артикул, който сте харесали, избирате съответната разновидност, количество опаковки и избирате бутон „Купи”. По този начин избирате и останалите продукти, които желаете. В дясната част на екрана се визуализира вашата покупка – съдържание на количката Ви.

След като сте добавили всички желани продукти, влезте в своята "кошница", прегледайте какво сте избрали и натиснете бутон „Плащане“. Тук ще можете да изберете дали да направите поръчка без регистрация, или да направите регистрацията си. Препоръчваме Ви да направите регистрация, което ще Ви спести въвеждане на данните Ви (име и адрес) при всяка следваща поръчка, както и да се възползвате от специалните оферти и "Програмата Лоялен клиент"

Въведете коректно нужната информация в няколко бързи стъпки и приключете поръчката си, като се запознаете и приемете "Общи Условия"

Приятно пазаруване в "е Лек"Do you have a question? +359 87 98041
Support question? elek@tovaelek.com
Offer question? elekorder@tovaelek.com