0877 28 01 01

Поръчка и доставкаПазаруването в електронния магазин еЛек е в няколко лесни стъпки.
За да направите своята поръчка Ви препоръчваме да направите регистрация, което впоследствие Ви дава възможност да правите бързо поръчките си, както и да се възползвате от специалните оферти на онлайн магазин еЛек, както  и от "Програмата Лоялен клиент". Ако предпочитате, поръчка може да направите и без регистрация.


След като разгледате съответния артикул, който сте харесали, избирате съответната разновидност, количество опаковки и избирате бутон „Купи”. По този начин избирате и останалите продукти, които желаете. В дясната част на екрана се визуализира вашата покупка – съдържание на количката Ви. След като сте добавили всички желани продукти, влезте в своята "кошница", прегледайте какво сте избрали и натиснете бутон „Плащане“.  Накрая ще е необходимо да се запознаете и приемете "Общи условия". С приключването на поръчката Вие се съгласявате с "Общи условия" със силата на договор.


Знаем, че цената на доставката в много магазини е висока. Ние сме гъвкави. При нас Вие избирате сама колко да платите според вида услуга и стойността на поръчката.

За поръчки на стойност над 80 лв доставката е БЕЗПЛАТНА! 

В останалите случаи: 

При поръчка на стойност под 80 лв цената на доставката е:

- 3,90 лв до офис на СПИДИ или

 - 4,90 лв до офис на ЕКОНТ или

- 5,90 лв до адрес на клиента

Упоменатите цени важат за цялата страна.

Можете да се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА -. вземане на място от нашия  физически магазин, или пазаруване от магазин на наш партньор Вижте ТУК адресите на магазините на всички наши партньори 

Колко време отнема доставката?

Няма да се наложи да чакате. Поръчката Ви ще пристигне БЪРЗО.

Всички поръчки пристигат в срок ДО 3 (ТРИ) РАБОТНИ ДНИ, независимо дали са адресирани до офис, или до адрес. 

В нашия фирмен магазин винаги има наличности от всички обявени продукти. В обектите на нащите партньори ни се поддържат количества, според техните желания и възможности.

Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com