0879 480 041

Поръчка


Пазаруването в електронния магазин "е-Лек" е в няколко лесни стъпки.
За да направите своята поръчка Ви препоръчваме да направите регистрация, което впоследствие Ви дава възможност да правите бързо поръчките си, както и да се възползвате от специалните оферти на онлайн магазин "е Лек". Ако предпочитате, поръчка може да направите и без регистрация.


След като разгледате съответния артикул, който сте харесали, избирате съответната разновидност, количество опаковки и избирате бутон „Купи”. По този начин избирате и останалите продукти, които желаете. В дясната част на екрана се визуализира вашата покупка – съдържание на количката Ви.


След като сте добавили всички желани продукти, влезте в своята "кошница", прегледайте какво сте избрали и натиснете бутон „Плащане“. Тук ще можете да изберете дали да направите поръчка без регистрация, или да направите регистрацията си. Препоръчваме Ви да направите регистрация, което ще Ви спести въвеждане на данните Ви (име и адрес) при всяка следваща поръчка, както и да се възползвате от специалните оферти и "Програмата Лоялен клиент". Въведете коректно нужната информация в няколко бързи стъпки,  като се запознаете и приемете "Общи условия". С приключването на поръчката Вие се съгласявате с "Общи условия" със силата на договор.


Безплатна доставка в цялата страна при поръчки над 66 лв и до 1 кг.Стойността на доставката е по тарифа на Куриера доставчик - ЕКОНТ/ СПИДИ
Поръчки приети до 15 ч се изпълняват в същия работен ден, а такива след 15 ч - на следващия работен ден.
Доставката се извършва до 3 работни дни и според условията на Куриера доставчик - ЕКОНТ/ СПИДИ
Със заявяването на поръчка Вие се съгласявате с "Общи условия" електронен магазин "е Лек", със силата на договор.

Имате въпрос? 0879 480 041
Връзка с нас? elek@tovaelek.com
Станете партньор elekorder@tovaelek.com